MASURI COVID-19

Siguranța dumneavoastră și a a echipei noastre este de o importanță extremă pentru noi. De accea am luat măsuri suplimentare pentru a ne asigura că sejurul in locatia noastra este plăcut și sigur.

Echipa noastra a primit informații clare privind indicațiile oferite de autoritățile locale și guvernamentale în măsură de prevenție sanitară (INSP, DSV și DSP). Acordăm o atenție specială igienizării punctelor de contact publice cum ar fi recepția, baile, intrarile/iesirile din locatie etc.

Evaluam zilnic starea de sanatate a angajatilor si am pus la dispozitia echipei termometre pentru a se lua temperatura la inceperea si terminarea programului.

Toti oaspetii sunt incurajati sa foloseasca dezinfectant la intrarea in locatie si in spatiile comune, pus la dispozitie gratuit. De asemenea, sunt puse la dispozitia turistilor masti de protectie pentru folosirea lor in spatiile publice inchise, in cazul in care acestia nu au deja.

Urmarim in permanenta recomandarile si instructiunile autoritatilor locale de sanatate, pentru a oferi servicii de calitate, in deplina siguranta . Vom continua sa actualizam aceasta pagina cu cele mai noi informatii privind siguranta sanitara si masurile de preventie reglementate.

Va multumim ca ati ales Casa Angela.

 

PROCEDURI CHECK-IN

 

 Va rugam sa respectati indicatiile de acces spre receptive iar la intrarea in cladire sunt prevazute covorase cu dezinfectant, si dispenser cu dezinfectant. Sugerăm igienizarea mâinilor oaspeților la intrarea și iesirea din locatie.

Va rugam sa respectati distantarea sociala de 1,5 metri.Efectuam verificarea temperaturii la check-in, pe cat posibil, si ne rezervam dreptul de a nu primi persoane cu temperatura mai mare de 37,5 grade sau cu simptome vizibile specific COVID-19.

Fisa de cazare va fi completata intr-un spatiu special amenajat, la receptie. Pixurile folosite pentru completare sunt individuale si dezinfectate ulterior. Va rugam sa furnizati personalului datele solicitate (foarte utile in caz de ancheta epidemiologica), cu respectarea normelor GDPR.

 

 

 

Recomandam limitarea pe cat de mult posibil a tranzactiilor cash. Acceptam plata cu cardul, plata prin virament bancar sau plata cu tichete de vacanta.

Va rugam sa purtati masca de protectie si manusi in interiorul locatiei.

 

Toate camerele au geamuri care permit AERISIREA NATURALA. Unele dintre camere au prevazuta si usa catre balcon.

Acordam o atentie deosebita curateniei efectuate in camera, inainte de sosirea fiecarui oaspete. Camerele vor fi dezinfectate cu maxim 8 ore inainte de sosirea turistilor si vor ramane inchise pana la preluarea acestora.

Fiecare camera este prevazuta cu dezinfectant individual si masca de protectie.

Asternuturile si prosoapele sunt spalate la temperaturi corespunzatoare distrugerii virusurilor si bacteriilor. Suprafetele sunt sterse cu produse specifice.

Telecomenzile de TV, manerele usilor si ale mobilierului, intrerupatoarele, manerele geamurilor sunt dezinfectate inainte si dupa fiecare folosire a camerelor, cu produse specifice.

Toate suprafetele ceramice, de inox, cabina de dus sunt dezinfectate cu produse specifice.

Pentru a limita pe cat posibil interactiunea dumneavoastra cu personalul de curatenie, menajul camerelor va fi facut pe durata sederii turistilor doar la cerere. La fel vom actiona si in cazul consumabilelor (hartie igienica, gel de dus, prosoape).

 

Frecventa de curatare a spatiilor comune se mareste, holurile, manerele de usa, receptia, lobby-barul, toalete publice etc.), sunt dezinfectate cu produse specifice.

In zonele comune este prevazut gel dezinfectant oferit gratuit pentru dezinfectarea mainilor pe parcursul sederii.

Recomandam limitarea pe cat de mult posibil a tranzactiilor cash. Acceptam plata cu cardul, plata prin virament bancar sau plata cu tichete de vacanta.

Va rugam sa purtati masca de protectie si manusi in interiorul locatiei.

Va rugam sa furnizati personalului datele solicitate (foarte utile in caz de ancheta epidemiologica), cu respectarea normelor GDPR. Datele solicitate vor include: nume persoana de contact si numar de telefon.

Urmarim in permanenta recomandarile si instructiunile autoritatilor locale de sanatate, pentru a oferi servicii de calitate, in deplina siguranta . 

Vom continua sa actualizam aceasta pagina cu cele mai noi informatii privind siguranta sanitara si masurile de preventie reglementate.